Sådan gendannes Galaxy J5 Pro Factory-indstillingerne

Ved at nulstille Galaxy J5 Pro til de oprindelige indstillinger, kan brugeren fjerne deres information fra enheden og lade den være klar til at videresælge eller give væk. Gendannelsesprocessen sletter Google-kontoen, fotos, videoer og andre filer fra hukommelsen. Når telefonen startes igen, starter telefonen den første trin for trin af justeringer, som om den netop havde forladt butikken. Proceduren er nem at udføre og ligner andre modeller fra producenten, såsom Galaxy S8 premium smartphone. Se vejledningen om, hvordan du nulstiller Samsung-telefonen.

At lære at nul Galaxy J5 Pro data

Galaxy J5: Ligheder og forskelle mellem Metal, Prime og Pro modeller

Trin 1. Åbn Galaxy J5 Pro indstillingerne og vælg "General Management" indstillingen. Tryk på "Gendan" i fodfeltet.

Få adgang til Galaxy J5 Pro-gendannelsesindstillingerne

Trin 2. Før du fortsætter, skal du kontrollere, at der er tre gendannelsesmuligheder. I de to første kan du kun nulstille J5 Pros indstillinger eller netværksindstillinger (Wi-Fi og Bluetooth). Processerne udelukker ikke data fra enheden og kan være nyttige til at korrigere brugsproblemer.

Hvis disse løsninger ikke løser det, skal du vælge den tredje mulighed, "Gendan fabriksindstillinger."

Gendan kun indstillingerne eller omdefinér Galaxy J5 Pro helt

Trin 3. Gennemgå programoplysningerne, der vil gå tabt, når de er nulstillet til fabriksindstillingerne. Tryk på "Reset" for at fortsætte. For at få adgang til den næste skærm skal du indtaste adgangskode, mønster eller PIN-kode. I slutningen bekræft med "Slet alle".

Derfra kan du ikke annullere processen. Telefonen genstarter to gange, indtil den er klar til brug.

Gennemgå dine oplysninger og slet Galaxy J5 Pro data

Hvad er den bedste mobiltelefon? Du kan ikke svare på dette emne

Populære Indlæg