Sådan forhindres medlemmer i at ændre data i WhatsApp-gruppen til iPhone

WhatsApp for iPhone (iOS) er blevet opdateret for nylig, og blandt de nye funktioner er muligheden for at begrænse, hvem der kan redigere deres gruppedata. Funktionen, som allerede var tilgængelig for prøveversionen af ​​Android-appen, tillader kun administratorer at ændre deres navn, billede og beskrivelse. Funktionen er nyttig til travle chats, hvor deltagerne insisterer på at ændre gruppedata.

Se nedenstående vejledning om, hvordan du begrænser adgangen til WhatsApp-dataændringer på iPhone. Du skal have version 2.18.51 af messenger installeret på din telefon - lær hvordan du opdaterer dine apps.

WhatsApp for iPhone giver dig mulighed for at begrænse ændringer til grupper; se hvordan

Sådan slettes dine WhatsApp data

Trin 1. Åbn den gruppe, du vil begrænse ændringerne til, og tryk på navnet øverst på skærmen. I gruppedata skal du trykke på "Gruppeindstillinger".

Få adgang til gruppedata

Trin 2. Tryk derefter på "Rediger data" og vælg kun "Admins Only". Husk at du skal være en gruppeadministrator for at få adgang til indstillingen.

Skærmbillede for gruppeindstillinger

Klar! På denne måde vil fælles deltagere i din gruppe ikke kunne ændre oplysninger som navn, foto og beskrivelse.

WhatsApp gør det muligt at skifte mellem tale- og videosamtaler uden at afbryde forbindelsen

WhatsApp: Hvilken funktion mangler stadig i appen? Kommenter på.

Populære Indlæg