BBB 19 live: hvordan man ser debut af Big Brother Brasil online

BBB 2019 debuterer denne tirsdag (15) live efter roman The Seventh Guardian, og kan ses live på TV Globo og streaming streaming service Globoplay. Begivenheden vil blive udsendt landsdækkende gratis af Globoplay's iOS-appsite (iPhone og iPad) og Android-telefon. Ud over premiereprogrammet tilbyder tjenesten også abonnentindhold, såsom live-udsendelser, bedste festtider og væg-til-væg-sletninger.

Globoplay åbnes af Globo.com login eller ved en hurtig registrering med en email-adresse, en Google-konto eller en Facebook-konto. For at lære at se debut fra Big Brother Brasil 2019 og ikke miste nogen detaljer om de nye deltagere, følg trin for trin nedenfor.

BBB 2019: Sådan stemme på Big Brother Brazil Wall

Se hvordan du kan se debutshowet på BBB 2019 ved hjælp af Globoplay på pc, mobil og tablet

Vil du købe mobiltelefon, tv og andre rabatprodukter? Kend til Sammenlign

Sådan ser du Big Brother Brasiliens debut på mobil eller tablet

Trin 1. Download og installer Globoplay på din telefon. Åbn applikationen i BBB-tiden, og fortsæt præsentationsskærmen, indtil du når GPS-aktivering. På dette tidspunkt skal du trykke på knappen "Aktiver nu"

Handling for at starte Globoplay på mobil og få adgang til værktøjet, så appen får adgang til din placering

Trin 2. Tryk på "Tillad", så tjenesten kan kontrollere placeringen af ​​enheden og tilbyde regionens programmering. For at oprette en ny konto i tjenesten skal du trykke på indstillingen "Tilmeld gratis";

Handling for at tillade Globoplay at få adgang til din placering og skærm for at gå til registreringen af ​​mobiltjenesten

Trin 3. For at starte registreringen, brug en e-mail-adresse for at oprette din konto. Hvis du allerede har en konto på Globo.com, skal du bare trykke på "Enter" og starte login. Den hurtigste måde at bruge tjenesten på er via en Facebook eller Gmail-konto. I dette eksempel bruger vi knappen "Facebook", og på skærmen advarsel skal du trykke på "Fortsæt".

Handling for at oprette en Globoplay-konto ved hjælp af en Facebook-konto

Trin 4. Vælg Fortsæt-knappen, og vent på, at programmet åbnes på din startskærm. På tidspunktet for arrangementet skal du trykke på knappen "Watch".

Handling for at sikre præsidentens besiddelse på mobiltelefonen ved hjælp af Globoplay-applikationen

Sådan ser du debut fra Big Brother Brasil af computeren

Trin 1. Gå til Globoplay på BBB tid gennem computeren og tryk på "Watch" knappen. På computeren identificerer tjenesten automatisk brugerens område for at bringe den tilsvarende skema;

Handling for at åbne login-vinduet for Globoplay online service til debut af Big Brother Brasil 2019

Trin 2. På login-skærmen skal du trykke på knappen "Register" for at oprette en konto i tjenesten.

Handling for at få adgang til skærmen for Globoplay for at se debut af Big Brother Brazil 2019

Trin 3. For at registrere, brug en e-mail-adresse og opret en adgangskode. Hvis du foretrækker en hurtigere procedure, skal du bruge knapperne til registrering på Facebook eller Google-konto. I dette eksempel bruger vi Facebook-knappen. Tjenesten indsamler data fra det sociale netværk for at fremskynde registreringen. Når dette er gjort, starter live-udsendelsen af ​​arrangementet om et øjeblik.

Handling til at registrere en Globoplay-konto for at se debut af Big Brother Brasil 2019

Brug tips til at holde din BBB 2019 debut og se showet på din telefon, tablet eller computer.

Sådan downloader du Globoplay-appen på Amazon Fire TV? Stil spørgsmål i forummet.

Sådan kan du se fodboldspil på Globo Play-mobiltelefonen